Ми- Українці! Незалежні вільні люди.
За волю йдем на плаху і за грати.
За Батьківщину ми завжди і всюди.
Ми- Українці! А є просто лиш буряти.
Ми- Українці! Від робочих до студентів.
І нас не змусять в рот води набрати.
Самі ми обираєм президентів.
Ми- Українці! А є просто лиш буряти.
Ми- Українці! Хліб печем, будуєм "Мрії".
Собакам будки вмієм майструвати.
Нам не чуже, своє нам душу гріє.
Ми- Українці! А є просто лиш буряти.
Ми- Українці! І у нас є Україна.
І є нам чим пишатись, сестро й брате.
Є в нас Тарас, є Леся і є Ліна.
Ми- Українці! А є просто лиш буряти.
18.08.2022р.