Зачерпну води із річки -
Час почати ворожить.
На світанні згаснуть свічки,
В небі птаство задзвенить -
Приспів (2рази)
Дикі квіти, дикі трави,
М'ята, рута, полини,
Час ставати нам до справи -
Плести пута, ланцюги.
І в'язати руки-ноги
Ворогам злим на вузли.
Приховатись при дорозі,
Щоб ніхто не зміг пройти.
Приспів(2рази)
Дикі квіти, дикі трави,
М'ята, рута, полини,
Час ставати нам до справи -
Плести пута, ланцюги
На дорозі каменюки
Гострим лезом, як серпом
Ріжте колеса з багнюки,
Захищаючись гуртом.
Приспів (2рази)
Дикі квіти, дикі трави,
М'ята, рута, полини,
Час ставати нам до справи -
Плести пута, ланцюги
Захищає рідну землю
Вся природа, все живе.
Ворог вліз до нас даремно -
Тут він смерть свою знайде.
Приспів(2рази)
Дикі трави, дикі квіти,
Заваріть п'янкий відвар,
Щоб могли ми порадіти
Результатам наших чар.
Щоб наповнювала сила
Наших хлопців і дівчат,
Берегла їх, боронила,
Щоб живі прийшли назад.
Приспів
Дикі трави, дикі квіти,
Заваріть п'янкий відвар,
Щоб могли ми порадіти
Результатам наших чар. (3рази)