Немовби молоко, туман розлився.
І на світанку всю долину затопив.
І перші промені до неба вже торкнулись,
Як обрій золотаво заярів.
Бажаю ранку доброго довкола,
Щоб геть розтанули примарення війни,
Щоб було мирне небо, щоб обов'язково
Більше не гинули наші доньки й сини!
Щоби були добро з любов'ю в нашім серці,
Трималась радість десьнеподалік,
І щоб надій непоказне джерельце
Перетворилось на стрімкий потік!
Щоб справдилося все, що сподівались,
Щоб перемоги ми нарешті дочекались!