🍀🌞🍀🌞🍀🌞🍀
/ присвята онучці Єві/
Мій Світлячку,
Світи, світи!
Усім і скрізь
І зусібіч
І днем, і вранці
Й в темну ніч.
Ти під вітрами
Не впади,
Літай, світи,
На всі світи!
Ти МОЖЕШ
Вистояти скрізь!
У світлий день
І в темну ніч!
Геть розпачі,
Жени- жени!
Продовжуй
Мріяти й світити,
І людям правду
Говорити,
Леліяти,цвісти, Любити.
А ще кохати,
Гомоніти,
Плекати,
І дітей ростити,
Коли так хочеш
Щастя мати.
Виконай місію
" Я- мати".
Мій Світлячку,
Світи,світи!
Від твого світла
Світ цікавий,
І простір світлий,
Величавий.
Ти чиста й
Схожа на кришталь,
Що ніжний й
Сяючий яскраво
Ти мов чарівна
Чудо- пава.
Долай усе,що на шляху.
Долай,
Іще перемагай
Усе і скрізь,
Усі світи!
Люби, сіяй,
Блисти, світи!
Многая літа,
Многая літа!
Моя рідна зіро-
Моя милота!!!
08.08.2022р.
👩🦰В.Мала.
Чудова присвята! Хай Онучка підростає і бабусю надихає,про красу землі писати...і про неї не забувати! Щоб їй сонечко всміхалось...і ранесенько віталось...... Дарувало би їй тепло... Щоб в житті знала добро!