Була вночі повітряна тривога,
Лунав над старим містом вий сирен,
Скільки молитись треба нам до Бога,
Щоб покарав тих, що ніяк не здіймуться з "колєн".
Війна триває, як ти не молися,
Страшна й кривава, сповнена брехні,
І кожен з нас від неї вже втомився,
І кожен день в собі знаходим сили бойові.
Де кожен ранок сповнений надії,
Що десь нарешті навернулося х#йло,
Мабуть це спільна в українців мрія,
Й щоб клятої війни ніколи не було!
Хай будуть сили, віра і натхнення
Щодня на краще змінювати світ!
Нехай бентежне зараз сьогодення,
Треба зібратись і розбити окупантів вщент!