Ходить мир
по зеленій планеті,
У довкіллі, іще в інтернеті.
І заходить від хати до хати.
І в поважні великі палати.
Заглядає у кожну шпарину,
Крізь міста переходить й селинку.
І стає складовою повітря.
Він мандрує,
сльозиночки витре.
Перетвориться в
Щастя Земне.
І у подорож далі гайне.
Скрізь відвідає
Різні куточки
Доторкнеться
І матері й дочки
Привітається з
простором й часом,
Попаде у міські
Баляндраси,
У газетні і свіжі новини,
І у кожну сім"ю на гостини,
На весілля
Красивої пари,
На екранах-
Розійдуться хмари,
Поміняються навіть
закони,
укріпляться державні кордони.
Крила виростуть
В нас за спиною,
Ми щасливими
Станьмо з тобою.
15.07.2022р.
👩🦰В.Мала
💙💛