/ про тих, чия професія пов'язана зі слідкуванням за людьми./
***
Шпиги ,нишпорки, слідці,
Детективи і філЕри-
Недовірливі манери,
Слимаки, сірці- мінці.
Спец.агенти,стежії ,
Сищики- розшукачі.
Нюхачі- нишпоркачі.
Недовіра і підозра,
Сумнів,а чи надвагання-
Ваше кредо- слідкування
З ночі ,вдень,
А ,може, зрання.
Нишпорство-це частка псів,
Ось, що хочу я сказати,
Біля різних полюсів
Наші з вами каземати.
02.07.2022р.
👩🦰В.Мала
/ багато професій накладають свій відбиток на особистість так, що це перетворюється на " діагноз".
Не буває, наприклад, бувших поліцейських, або бувших вчителів, таке інше.
Поліцейський і в житті буде всіх засуджувати, підозрювати, не довіряти.Вчитель - намагатиметься всіх навчати і т.д./