Як важливо жити в гармонії,
З собою, природою та людьми.
Вміти собою володіти, не падати духом,
Любити природу та людей.
Гармонію в душі та серці поселити,
Життя любити та вдячним бути.
Вчитися, розвивати здібності,
У будь-якому віці це доступно і можливо.
Природу відчувати та милуватися,
Аромати квітів та трав вдихати.
Слухати спів птахів і плеск води,
Прекрасний світ навколо – Всевишнього подарунок нам.
Голубе небо, хмари-кораблики
Повітряні пливуть, чарують погляд.
Яке щастя, можливість бачити цю красу.
Лікує, надихає, підтримує віру та надію на життя.
13.06.22 Швець Т.В.
Моє фото -природа.