Нарядились блакитними лентами діти,
З написом гордо-гучним “Випускник”.
Тепер вони вирушать в подорож світом,
І кожен із них вже життя ученик.
Для нас випускник це всього-лиш дитина,
В якої є дещо наївний талан.
Для себе ж він справжня, доросла людина
І має на власне життя власний план.
Для когось та стрічка нічого не значить.
Для когось це найвизначальніший крок.
Колись хтось когось за цю стрічку віддячить.
А зараз для всіх це останній дзвінок.
З них майже ніхто не уникне помилок,
Їм буде нелегко іти до мети.
Але без помилок не буде і сили
Тієї мети домогтись, досягти.
То ж, ким би не був ти, шановний юначе,
В годину щасливу, в годину біди
Та попри усі негаразди й невдачі,
Лишайся Людиною честі завжди.
2016 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович