Ти п’єш зі снікерсом каву.
А я без снікерса п’ю.
Я хочу більш бажану страву-
Смачнішу, солодшу. Це - you.
Авжеж, вона трохи далеко.
І це заборонений плід.
Хотіти цей плід - небезпека.
Але ж, як же ж ниє живіт!
Як хочеться з нею вприкуску
Зробити великий ковток.
Найкращу до кави закуску...
Хоча би маленький шматок…
Відчути усі аромати,
Розкрити букети смаків,
Насичуватись, смакувати
Ковтками жаданих шматків..
Отак я щодня і кавую,
З набором таємних бажань.
Можливо невдало жартую,
То ж ти, якшо шо, то не бань)
2022
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович