#СлаваГосподу
#ВербнаНеділя
#СлаваНації
#зціленняЗемлі
#впередДоПеремоги
#Бий_вербо
💙💛
ВЕРБНА НЕДІЛЯ
Калинова моя Україно!
Вже й неділенька
Вербна прийшла!
Хай завзяття людське не загине!
Твоя воля щоб знов розцвіла!
Верба,вербонько,
дзвони церковні,
Бийте щОчимдуж,
Зцілюйте люд!
Служби в храмах святих рідномовні
Оздоровлюйте всіх
Звідусюд.
Щоби сила у дусі міцніла,
Й усіх кликала тільки вперед!
Щоб свідомість у всіх проясніла,
І у нас,і в ворожих черед.
Бий, вербичко й церковнії дзвони
Зцілюй землю рідненьку чимдуж!
Ми ж молімося
Й б'ємо поклони,
Щоби мир народився довкруж!
Щоб зцілилась заплакана мати,
Щоб сміялось маленьке дитя,
Повернулись додому солдати,
Заясніло колором життя!
Бий ,вербичко й церковнії дзвони!
Зцілюй землю рідненьку чимдуж!
Ми ж молімося
Й б'ємо поклони!
Щоби мир народився довкруж!
17.04.2022р.
👩🦰В.Мала
💙💙💛💛