А чи бачили ви їхні очі?
Тих солдат, що війна зачепила,
Ви повірте, ні вдень, а ні вночі,
Погляд той, вже забути не сила…
Вони бачили зброю ворожу,
Поруч гинули їх побратими,
В час ударів навкруг огорожу,
Бог поставив разом із святими.
В їх очах видно мужність і силу,
Хоч болять іще рани воєнні,
Та не час поспішати до тилу,
Помсти просять у снах убієнні.
Намагаються гоїти рани,
(Бо і наші молитви лікують),
Аби орків гонити подалі,
Й показати: де раки зимують!!!
Щоб і духу тварюк не лишилось,
Щоб скоріше прийшов час розплати,
Щоб цвіло все навкруг й колосилось,
Дуже хочуть вцілілі солдати.
Україну звільнити від гніту,
Відбудовувать кожну руїну,
Показати Європі і світу,
Як потрібно любити країну.
08.04.2022