Гей, мешканці країн благополучних,
Відволікайтесь вже від фільмів-жахів!
Поки снаряд в домівку вам не влучив,
Смерть не летить чужим залізним птахом.
Не захистять вас посмішка і м'язи
Героя білозубого з екрану.
Зло у життя сягнуло цього разу.
А ваші бонзи блеють "Битись рано...".
Хто ж проти орків? Українці мужні,
Що перші на кордоні із Мордором.
Рашистської зарази розповсюджень,
Не допускають, смалять триколорних.
Баталій грім, мов втілення наврочень,
Старим й малим, матусям з під завалів.
Пологи у руїнах не напрочуд.
Іде життя, війна триває далі.
Сміливості бракує континенту,
Закрити небо для мерзот кривавих?
Готові козаки розбити вщент їх,
Надайте зброю, буде й ваша слава.
Еліти боягузні - вкрай не модні.
Спіч у бордель "В ім'я Отця і Сина.."?
Та долю не обмануть напівшльондри,
Напівсвятоші сплатять свою ціну.