За любов до москаля
Вип'єм в дружнім колі!
Даром він прийшов сюди -
Буде гнити в полі!!!
За любов до окупанта-
Двісті грам не шкода!
Най шукає руки, ноги....
В баби по городах!
Третій вип'єм на коня-
За старшого брата....
Най го кров залиє ясна!
Москальня проклята!!!