Дивний тіп якийсь той карлік,
шле бійців своїх на вили-
нагодують їх фекаліями
Українські Збройні Сили!
Захищаєш своїх "граждан?
Та ти що, карлуша, дійсно?-
Знищать вас, тварюк продажних,
Українські Нацгвардійці!
Слухай, ти такий маленький,
ну насправді, як хробак ти-
захистять від тебе Неньку
Українські Добробати!
МИ вас знищим, нас багацько,
жалюгідний мікрогномік-
розкажи про це і бацьку,
скоро будеш з ним у комі.
26.02.2022р.