Друга навмисно навряд чи знайдеш.
Правду кажу. Не жартую.
Може і план пошуковий складеш.
Марно. Тут план не спрацює.
Друзі з’являються в наших життях
Майже завжди випадково.
У наперед невідомих місцях,
І, неодмінно, раптово.
Саме так само і сталось у нас.
Все почалося весною.
Я написав тобі декілька фраз.
Ти зацікавилась мною.
Швидко почав розростатися чат,
Легко знайшлась спільна мова.
Я відволікся від інших дівчат.
Ти приголомшливо кльова.
Нам до вподоби був весь цей процес
Без залицянь і підкатів.
Виключно дружнім був мій інтерес.
Хоч ти й прекрасної статі.
Ми говорили на будь-яку з тем.
Баяли про таємниці.
Мали розмови про безліч проблем,
І про всілякі дурниці.
Майже завжди мали схожі думки.
Все розуміли з півслова.
То ж ось такі вони, дружні зв’язки,
Знайдені геть випадково.
Вже нашій дружбі пішов п’ятий рік.
І через це я радію.
Наш інтерес із роками не зник.
Та й і не зникне, я мрію.
2020 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович