Міцним хватом схоплю гантель.
Праву руку нею озброю.
Налаштуюся на дуель
Своїх м’язів з її вагою.
Від плеча її відштовхну.
Зроблю базу на два суглоби.
І повітря грудьми вдихну.
Повторю кілька раз ці спроби.
Утомлюсь, завершу підхід
Після м’язової відмови.
Інтервал збережу як слід,
І візьмусь за гантель знову.
Після рук перейду на прес.
Після пресу візьмусь за крила.
Відпрацюю увесь процес
Тренування, як книжка вчила.
Відроблю цілий комплекс вправ.
Потреную всі групи м’язів.
Щоб мій торс гарних форм набрав.
Що мій торс кого треба вразив.
Своїм м’язам створю об’єм,
Зарел’єфлю мускулатуру.
Я є тіла свого творцем.
Ставлю лайк за фізичну культуру.
2020 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович