🎈🎄☃️🎄☃️🎄☃️🎄🎈
/ дітям /
Тигр м'яко і красиво
відкриває
Новий рік.
Він несе добробут,щастя,
Хоч і хижий має рик.
Цей ссавець - сміливість,
силу,
У характер додає,
Обережність і
І котячість,
Й шкрябота у нього є.
Дві дороги пропонує:
Темну й світлу,вибирай,
Та довірливо до нього
близько ти
не наближайсь!
Він не веган,любить м'ясо,
Здобич довго стереже,
До слабких - безмежно-
ласий,
Вже іде,бреде уже!
Хай цей звір всім подарує
щастя,радість
В Новий рік!
Ну,а ми вам повіншуєм!
Хай сховає хижий рик!!!!
26.12.21
👩🦰В.Мала
🎈🎄☃️🎄☃️🎄☃️🎄☃️🎈