|
Новогоднее поздравление.
С Новым годом поздравляю, что себе, то и вам желаю!!! Жить в согласии с прекрасным миром, природой и собой ! Счастья личного, семейного, любви, поддержки, взаимопонимания, уважения, уюта в доме и тепла, здоровья крепкого, что может быть важней для каждого из нас. На лучшее всегда надеяться , в решениях не сомневаться . Все, что хорошее поддерживать, перенимать.
Ценить дни,минуты и часы,так важно. Жизнь - Всевышнего подарок, для добрых дел и развития души !!! Если каждый из нас это поймет, не будет споров, разногласий и вражды. Ведь все,что видим мы вокруг - создано для нас Творцом, не зависимо, кто живет в каком уголке нашей Земли.
2021 Швец Т. В.
Новорічне привітання.
З Новим роком вітаю, що собі, те й вам бажаю! Жити у злагоді з прекрасним світом, природою, собою! Щастя особистого, сімейного, любові, підтримки, порозуміння, поваги, затишку в будинку та тепла, здоров'я міцного, що може бути важливішим для кожного з нас. На краще завжди сподіватися, у рішеннях не сумніватися. Все, що добре підтримувати, переймати.
Цінувати дні, хвилини та години,так важливо. Життя - Всевишнього подарунок, для добрих справ та розвитку душі!!! Якщо кожен із нас це зрозуміє, не буде суперечок, розбіжностей та ворожнечі. Адже все, що бачимо ми навколо - створено для нас Творцем, незалежно, хто живе в якому куточку нашої Землі.
2021 Швець Т.В.
ID:
934444
ТИП: Проза СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний ВИД ТВОРУ: Мініатюра ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 20.12.2021 15:07:54
© дата внесення змiн: 20.12.2021 15:07:54
автор: Тома
Вкажіть причину вашої скарги
|