/ люди є,які повчають,
А самі...життя не знають/
🎈🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎈
Їм пиріг і він смачний,
Бо цей смак так відчуваю.
недостатньо знати те ,
що їдять його й кусають...))
Треба з'їсти,щоб
Дійти
до розуміння смакоти...
І в житті= гоп не кажи,
поки яр не перескочиш.
дзвін - пустий,
коли ти сам
лиш те й робиш,
що торочиш...
Пустодзвонів в нас - гора=
все повчають,
пальцем тичуть,
а в самих
Чуттів- катма!
Де ж бо взяти?
Десь позичте...)))
Безчуттєві боввани =
із дірками казани.
В дірках деренчить повітря=
Наскрізь сиплеться лахміття.
14.12.21
👩🦰 В.Мала