🎈🎄❄🎄❄🎄❄🎄
❄🎄❄🎄❄🎄❄🎈
/ дитяче/
Ось прийшов і грудень в дім.
Я за нього відповім:
Студить студень,холодить,
По хатках народ сидить.
Перший син в Зими - цариці,
Сніговиці,чарівниці.
Може випустить сніги,
на степи,ліси,луги.
Може стримати морози,
заінакшити прогнози.
Проте всі чекають свята,
Усі хлопчики й дівчата.
Миколая ,Новий рік
Й Різдво прийде на поріг.
РозвесЕлять дітвору,
Діти люблять цю порУ.
Грудне,груднечку студений,
Будь щасливим,
залюбленим,
з подарунками прийди
від Мороза- бороди!
01.12.2021р.
👩🦰 В.Мала
/ на світлині - ілюмінація
на Центральній вулиці м.Покров/