Полум'я віри
Наталі Біссо
Коли горить у нас полум'я віри,
Ми самі в житті будуємо казки,
Подолаємо всі бар'єри,
Досягнемо мети без побоювання.
.
Коли горить у нас полум'я віри,
Ми будуємо плани, досягаємо,
Змінюємо образ та манери,
Самих себе знову підкорюємо.
.
Коли горить у нас полум'я віри!
Ідемо вперед до мрії квітучої,
Змінюємо лад, погоду, сферу,
Для поколінь усіх майбутніх.
.
Ми зірки, як квіти зриваємо,
На піку слави, століття, ери,
Самих себе ми відроджуємо,
Коли горить у нас полум'я віри!
Переклала українською мовою 23.11.21