Гульміра Джумагалієва
Сонячний промінчик-
доню моя,,
Серця ніжний ключик,
Радість ти земна.
Як же я жила раніше без тебе,
Без твоєї усмішки, я не знаю.
Розтопила душу пестощами без вогню,
Я з тобою сміюся, співаю, гуляю.
Сенсом життя наповнила,
Солодка моя!
Я свої риси читаю в тобі.
Ти рости щасливою,
Радісно живи!
Нехай удача буде вічно поруч.
І купайся мила в ласці та коханні,
Ми рідні серцем будемо поряд.
28.07.2021
Гульміра Джумагалієва
Переклала українською мовою 24.11.21