🎇✨🎆✨🎆🎇✨
В поезії- вся я,
моя душа,
Вразлива,
поміркована
і вільна,
Яка щоразу
в Слові воскреса,
І до реалій
адаптована,
мобільна.
В поезії- весь ти,
Твій зріст і хист,
Служіння,сіяння,
Любов,добро,
творіння.
Пера старання
Лиш для читача.
Любимих Муз
зловив благословіння.
В поезії- всі ми.
Торкаймось струн,
Занурюймось в думках,
ховаймось в мріях.
Придуманий сюжет-
наш веселун
в життєвім полі=
світоч із сузір'я.
Поезія- вся в нас-
Ліричний бальз,
що
Ллється і вночі ,і
Рано вранці,
Що ніби рятівний
Протуберанц
Стікає на свої
Й чужі сап'янці.
В поезії- всі ми
І весь наш зміст:
Дорослий і дитячий,
Різний- різний.
Колись сказав один
Старий артист:
-Кредо поета-
Сіяння залізні...
14.11.2021р.
👩🦰В.Мала
🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁