Іноді мені здається,
що в твоїй голові
індійський чай.
І, можливо, про те і йдеться,
Коли згадуєш Рай.
Іноді чітко знаю:
ти мені на плечАх
розтопив шоколад.
І, можливо, то все, що я маю -
лиш ти й листопад.
Іноді з неба, чую,
пада сніг
в помаранчевий сад,
але поки ще сонце цілує,
грій чай і топи шоколад.