Століття двадцять перше... Хеловін...
І телефон у кожного, й комп'ютер, й телевізор...
А він чортів боїться й б'є у дзвін -
Не будем святкувати, православні! Та вже пізно
Ти схаменувся, брате! Час минув,
Коли з за плоту потойбічне лізло боком в хату...
Без інтернету нас нема, забув?
WiFi найближчий родич уже став давно по штату.
А чортовиння влізло в голову і в дім,
Зелені відьми й упирі ссуть кров, і сили, й гроші...
Запалюй гарбуза на зло усім !
І на вечірку прийдуть друзі всі твої хороші.