🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🤔
Чим більш розпізнаєш людей- тим
більше хочеться *собаку.
Дивлюсь на світський цей " бурдей"*-
Це ж бозна що,чого ознака???
Розпуста тут,розпуста там,
Знецінилось усе так швидко,
Кругом сумний якийсь бедлам...
Прозріння?Ні,зовсім не видко...
Лиш осінь фарб нам додає,
Палітра кольорів велика,
А то б губилось те,що є,
й життя ставало б сіре й дике...
Бредем алеями буття,
"їмо" все те,що пропонують ,
Не допоможе й каяття,
Низи не хочуть,
Верхи не чують...
Дивлюсь на світський цей " бурдей"...
Це ж бозна що,чого ознака???
Чим більше узнаю людей,
Тим більше хочеться собаку!
18.10.2021
👩🦰 В.Мала
*бурдей- тут- великий дім розпусти/ в глобальному
масштабі/
*хочеться собаку- тут- придбати.
/ і...сумна картинка "еволюції
Освіти.../
Дедалі буде " ще цікавіше"...
🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁
Так,Ніно.
Єдина віддушина-слово живе,думки про хороше,єднання з природою.Жалко,що наші онуки бачать не кращі часи нашого суспільства.
Дякую,Ніно,за відвідини!Побільше позитиву бажаю Вам та здоров'я!!! 🎉💖🎈
Так,сумно від тої картинки реалій сьогодення,та нічого не можемо вдіяти...Освіта деградує.Діти і молодь мають спотворені ґаджетами мислення,сприйняття; людські цінності обезцінились.Поняття " фактор людяності" відсутній.Права людини притиснули.і т.д.
Комусь це потрібно...
Дякую за відвідини.
Побільше позитиву Вам!🎉💖🎈🌹🌹🌹