🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿
Танцює осінь свій
стрімкий фокстрот,
Пустунка,карбовниця,
королівна,
Із повним кошиком
Сезонних справ-щедрот,
Хода легка,мрійлива,
не сумнівна.
Летить салют із листя , ой,краса!
Мов зірочки,червоні,
жовтуваті,
Униз,уверх,усюди
й в небеса!
Такий танок її
Дивакуватий!
Вже швидко день
минає за вікном,
А сонечко ховається
за обрій,
Ключі птахів здійнялись
за селом,
Туди ,щоб полетіти,-
там,де добре.
Холодний вітер в ритм
теж попада,
Із осінню - дівчиною
на пару,
Від них усім і скрізь
перепада,
Щодня зримо за
наслідками дару.
Фокстрот,чи вальс,
чи може, па-де-де,
Кружляє осінь в танці
разом з вітром.
Де-інде трохи,
більше- де-не-де,
Танцює і блукає
Білим світом...
07.10.2021р.
👩🦰 В.Мала
🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁