🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Серпень серпить жита і готує санчата,
Головний заготівник
Городинних страв.
Верес кличе у школу
Хлоп'ят і дівчаток
І канікули швидко
У діток забрав.
Підкрадається осінь- царівна так швидко,
Пензель в руки бере і фарбує листок,
Скоро- скоро у вирій
Полинуть лебідки,
Ніби хтось їм купує щороку квиток...
Білокора берізка шепоче в кватирку:
" Осінь теж щось цікаве тобі принесе!
Лиш міняються фарби в життєвій картинці
І природно- погідне,
Рухливе есе.
Домальовує серпень веселі ескізи,
Та і жайвір у полі вже майже притих.
Літо - літечко тихо пакує валізи.
Залишився ледь- ледь лиш малесенький штрих.
29.08.2021
👩🦰В.Мала
🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿