Серпень ронить сливи у траву.
Аличу і яблука, і груші.
П’ю нектар твоїх медових уст,
мов причастя,
зцілюючи душу.
Ще шумить некошена трава
і тепло тече
за межі плоті.
Проведемо серпень,
а слова...
Їх, давай,
залишимо на потім...
З книги "ЧАС КУЛЬБАБ" (2023)