Коли-небудь кожен з нас зникне назавжди з лиця Землі. І кожен у пам"яті інших людей залишить слід. Який - темний чи світлий, - вибір за нами!
Коли підеш, залиш по собі сяйво,
Щоб не ятрила нікогісінько душа.
Добро запам"ятається? Не знаю!
Та не зітреться внутрішня краса.
Коли підеш, залиш по собі спогад.
Хай буде спогад гарним і не злим,
Хай лишиться тепло, розтане холод,
Ніхто стурбованим не буде чи лихим.
***
Коли підеш, залиш по собі сяйво...
Життя - це мить, амбіції - ніщо...
26.07.2021
Автор: Світлана Крижановська