💖💖💖
Для Вас
ранкові роси
на траві.
Для Вас
Веселе сонце
на зорі.
Для Вас
планета крутиться
й летить
Для Вас
ВеснЯна зелень
шелестить.
Для Вас
Птахи співають
На гіллі
Для Вас
Легкий метелик
на брилі.
Для Вас
Краса морська
В полоні віч
Для Вас
Музика щастя
Зусібіч.
Тепло долонь
І мудрість скронь,
Сяйво зірок,
Життя урок,
Для Вас!
21.07.2021р.
В.Мала
💖💖💖