💖💖💖
"Не бачу сенсу"=Є такі слова.
Їх надтверезо розум промовляє.
Про недолугість Всьо́го вторить голова,
Кота тягти за хвіст=Сенсу немає!
@@@
Про Правду,чи то пак брехню =
Усе Відносно ,
Поняття "гріх"-У кожного своє.
Що головне по суті й доленосне?
Що вибрав ти,Те й є тепер твоє.
@@@
А БРАК є брак ,першочергово й апріорі.
Є ШЛЮБ - "союз",А є і "договір".
Якщо ти не " дудиш" В сім"ї в одному хорі...-
То є підстава для Розлучень й недовір.
@@@
ЛЮБОВ - вона чи є, А чи нема...
Заставити любити неможливо.
Рождаєш сльози у жінок-В тебе - катма!
До неї ще не виріс Ти,можливо...
@@@
ГАРМОНІЯ - це пісня із пісень,
Це світло,повне радості й любові.
Яка б погода не була,який би день,
Усе всередині і ззовні- пречудове.
@@@
МОТИВ - стусан до дій,як не крути.
"Хлещи" себе,- допомагає жити.
Й нужденним вчасно "подавай води",
Допомагай собі й комусь "запломеніти".
@@@
ПОДЯКА - нагорода За добро.
Це вияв дяки,Ввічливості ,тощо...
Хоч зовсім і пусте подяк цебро,
Не думай так:" творить добро навіщо"??
@@@
ЖИТТЯ ,мов пар,Не владний час над ним.
А в просторі і часі Все мінливе,
Будь "рибою в воді" завжди у нім,
Насичено живи,живи красиво.
@@@
БРЕХНЯ - то лжа від Ницої душі,
Відсутність світла,темінь і омана.
З "таким" дружити Й спілкуватись не спіши!
Як бреше близьким,То й тебе обмане.
@@@
ПОДРУЖЖЯ - друзі Завше й навіки.
Брак не єднає душі,- розлучає.
В "союзі" - довгі Проживуть свої роки.
Ятрить любові свічка й не згасає.
@@@
ДІТИ - це квіти ,це едемський сад.
І хай їх буде якомога більше.
Розмножуй й поливай свій полісад.
Життя прикраса,Що від цього ліпше?
@@@
ОНУКИ гарні- справдилось життя,
Успішні діти-Щастя повні міхи!
Ти передай усі знання їм й відкриття.
Нехай про них розкажуть Й своїм дітям!
@@@
А ПІСНЯ - то це музика душі.
Це нотки ,що вискакують назовні.
Бувають вони різні,Не спіши,
Лови,коли вони Чарівні,безумовні.
@@@
БАЖАННЯ - воно є ,а чи нема.
Якщо нема- то загалом межує з лінню.
Досліджуй світ,Із кимось,чи сама.
Рости до досконалості Всі вміння.
@@@
УЧІННЯ - світло,А невчіння - ні.
Знання - це зброя Життєнеобхідна.
Тобі,йому,і їй,і їм,мені.
Без них- слабкий ти Й зовсім жалюгідний.
@@@
Приймає хто по одягу тебе
й цінує лиш мальоване обличчя-
Той- пустодзвін,що швидко промайне,
Примітивізм таким Так гарно личить.
@@@
03.07.2021р.
В.Мала
💖💖💖