Ось ще один... Як вітер, як примара...
Серпанком вранішнім, промінчиком зорі
Минув... Та залишив на серці чари,
І сподівання, і надії... Як у грі
Дитячій .. Хочеться всього і зразу!
Та час летить...В душі лише зітхання слід...
То ж не чекай від долі ти наказу
Бо знаєш вже де в річки течія, де брід...
То ж трішки віри, сил, терпіння й щастя,
Любові, злагоди,г достатку на віки,
Усе задумане обов'якого вдасться!
Кохання.. й друга вірної руки