Сади цвітуть...
І вітер обриває пелюстки
Із яблунь, з груш, з черешень, із вишень...
Весна прийшла...
І знову прокладаю я містки
До серця щирого твого лишень.
Зелене море...
Радість для притомлених очей,
Та бачить очі хочу лиш твої!
Душа тремтить
від згадки про буремний плин ночей,
Коли навкруг співали солов'ї...
І неба синь,
і плескіт розімлілої ріки,
З теплом, із ніжністю згадаю знов,
І посмішку твою,
і дотик лагідний руки,
Й весну, коли розквітнула любов...