Якщо негаразди такі у поета,
що все, що лишилось – це contra spem spero,
не втрапити щоб у зневіри тенета,
у нього є ручка і аркуш паперу.
Коли для тієї, яку усім серцем…
у підсумку став він persona non grata,
то стане в душі його чистим джерельцем
перо і лист білий якогось формату.
Бувало, що доля так часто ламала,
і успіхи всі наче fata morgana,
поету для зцілення треба так мало-
пергамент, в руці олівець…і нірвана.
Нарешті всі пазли вже склались як треба,
поет задоволений - la dolce vita,
замріяно дивиться в зоряне небо…
в руках А4 і стрижень графіту.
10.05.2021р.