💖💖💖
Щасливого "Сьогодні",
Любі Друзі!
Ласкавого,
люб'язного,
легкого,
Цікавого і мирного,
Земного,
Простого і зіркового,
Благого!
Удачного "Сьогодні",
Мої рідні,
Нехай деньочки будуть вам погідні,
Хай Бог дарує вам
Лиш дивну казку,
Й гараздів різних
Величезну в'язку!
Здорового "Сьогодні",
Вам сусіди,
Хай будуть
Чистими
Усі "домашні види",
Ґаздинський хист й
Благе Тепло родини,
Ядро Ви- найцінніше
У країни.
Щасливого
"Сьогодні"
Україні,
Всім мешканцям
І мові солов'їній,
Батькам і
Матерям,
І їхнім дітям,
Зростайте в мирі,світо-люде- квіти!
Впивайтеся
Лиш мирною росою,
Любовію,
Святою,
Всеблагою!
Щасливого " Сьогодні" всім- усим!
Сьогодні,
завтра і завжди,
А Ще передусім!
08.05.2021р.
В.Мала
💖💖💗