/ присвята всім друзям!
Щирі вітання зі
Всесвітнім днем
Поезії!
💖💖💖
Поете,
Розсіюй зерна мудрості
всім тим,
Хто їх захоче з задоволенням прийняти,
Словесним зорепадом непростим,
Наллій,немов із молоком своїм вкладає мати.
Любовію зігрій і утепли
Нужденні душі,
приспані надії,
Потрібні словеса всі
віднайди,
Щоби підтримати чиїсь маленькі мрії.
В добротну землю кидай
те зерно,
а плевели пусти ген- ген
за вітром!
Життя- цікаве з митями кіно.
Не будь лише
Байдужим,а чи хитрим.
Прийми в долоні зорі і світи!
Деінде,зусібіч,іще повсюдно.
Нехай світлішають
Від сяйва всі світи
Світи,поете,= конче необхідно!
21.03.2021р.
В.Мала
💖💖💖