Якби я був президентом,
Я б був таким, як були,
Я б був, як ті попередні
Чи хто зараз править людьми.
Якби я був депутатом,
Я б був таким як ті є
І знизу би стали кричати,
Що зажралося чрево моє.
Був якщо би я мером,
Я б був таким як і ті,
А кОму не пофортило
Сварили б дії мої.
Якби я би був олігархом,
Я б був таким як вони,
А бідні би стали казати,
Що треба мене до тюрми.
Комусь пощастить, він у дамки,
Хоч він як і всі є народ.
Був знизу – кляв олігархів,
Став ним – береже свій хоровод.
Різниця бідних й багатих
У кількості гривеньок лиш,
А душі якщо порівняти,
То в тих й тих душі такі ж.
Коли лиш у душі дивитись,
То я отакеньке скажу –
Он бомж в смітнику стане ритись,
А я в ньому президента гляжу.