Р ідкий птах та не співа,
А горизонт червоний.
Н а небі зірок вже нема,
О н чути півень завива.
К лац. Вимкнув світло в домі.
***
Д арує світло і тепло.
Е хом моторів шум летить.
Н емовби все-все в рух пішло.
( =Ь= ось тут стоїть).
***
В же темно, сонечко вже скрилось.
Е лектрострум у дії.
Ч ас , коли зорі з*явились
І місяць в небі, очам милість.
Р озмови. Келих. Мрії.
***
Н а спині чи боці спи
І будь-ласка не хропи.
Ч ас, коли дивляться сни.