(Конферанс до весняного свята)
Дарують хай квіти у будні і свята,
Хай радістю світяться очі,
Любові в житті вашій буде багато,
Й кохання: щодня і щоночі.
***
Рідна матуся – голубка рідненька,
Очі її - наче дороговказ,
Завжди для неї я буду маленька,
І пожаліє й пригорне не раз.
***
Навчи мене, мамо рушник вишивати,
Червоним і чорним узори стелить,
Пісні українські і рід шанувати,
Навчи мене мамо, по совісті жить.
***
Чи затяжний весняний снігопад,
Чи спека, вітер, повінь, або злива…
Чекатиму тебе і в листопад,
Бо лиш з тобою я була щаслива.
***
Хай ваше серце не гнітить негода,
Дощі неждані, чи міцні морози,
Удома буде сонячна погода,
І лиш від радості котитимуться сльози.
***
Нехай весна закутає вас цвітом,
Здійснить найпотаємніші бажання,
Зігріє душу сонце – наче літом,
А у серцях оселиться кохання.
03.03.2021
Відео онлайн-концерту опублікую через кілька днів. Запрошую до перегляду!