💖💖💖
Іде,іде,
ступає вже,
Красунечка Весна,
Давно її чекаємо!
- Утіш усіх сповна!
Бурли,
дзвени ,
просни усе,
торкнись і розбуди,
Що доброго ти нам несеш?
Із чим ідеш сюди?
- Зі співами пташиними,
із шелестом дібров,
Красою кульбаби
ною,
А в кошику- Любов,
Тюльпанами,нарцисами,
Медунками в саду,
Птахами стоголоси
ми,
Іду,іду,іду!
З весінніми світанками,
З дарунком новизни,
із сонячними ранками,
І сірість розжену!
Чекають мене всюдибіч
І близько і щодалі.
Зустрінуся я віч - на-віч,
Зніму зими вуалі.
- Давно тебе чекаємо!
Утіш усіх сповна!
Іди,іди,
ступай уже,
Красунечко ВЕСНА!
27.02.2021р.
В.Мала
💖💖💖