До 8 Березня
Присвята колежанкам.
💖💖💖
***
Вийшла з хати
Гарна пані,
Сукня від Кардена,
Брови чорні,
Вигляд вправний,
Капелюх- зелений.
Що ступне- то стукне - цокне,
Закаблукне дзвінко,
З капелюхом не намокне,
Модна супер жінка.
Через руку редикюльчик,
Що жіночим зветься,
Збоку пес біжить мазунчик.
Теж в рекламу рветься...
Пані пройде- шлейф залише,
пахощів з Парижу,
Не іде,а просто пише,
діва- дивовижа...
Розквітають всі весною,
мов квіти на полі.
Будьте гарні всі собою
Тані,Люби,Олі!
Та затямте,що красиве
Усе натуральне,
а
Не штучне ,із реклами,
і не карнавальне.
Вам усім зараз торочу -
Хоч оздобся в квітку,
Краще- це краса дівоча,
Не штучні блискітки!
Встала,вмилася росою,
Розчесала коси,
Заплела косу у стрічку,
не лишилась боса.
Взула синії сап'янці,
Посміхнулась щиро,
Ось,дивись,уже рум'янці,
мов життєве миро.
Щастя вам,мої дівчата,
і гарної долі,
то нічого,що,
Сердешні,
Працюєте в школі...:)
💖💖💖
26.02.2021р.
В.Мала