Неповторні голоси сплету,
В перевесло, чи у русую косу,
Звуки в тризвуки з’єднаю на льоту,
І цей скарб я людям понесу.
Діамантами сіяє дивний спів,
Нашу «Мрію» стане чути звідусіль,
І лунає понад луків і полів,
Про кохання, рідний край, душевний біль.
Мов перлини у намисті голоси,
Об’єднали у родину нас роки,
Чути «Мрію» через пагорби ліси,
Бо в піснях і сподівання і думки.
Б’ється серце і лунає колектив,
Під баяна милозвучний спів
В круговерті буднів – диво див
Слава лине в світ без зайвих слів.
А я мрію, щоб ще довго так було:
Цінували задуми священні,
Розвивалося й жило моє село,
І ансамбль завжди співав на сцені.
Всім артистам зичу довгих літ,
Щоб здоров’ячка було у вас багато,
Хай чарує вас весняний дивоцвіт,
А у душах завжди буде свято.
24.02.2021