💖💖💖
Троянда пахне трояндою,
Хоч так назови,а
Хоч ні...
А справжня людина-
правдою -
В реаліях,
не ві сні.
Тендітна ромашка -
Ніжністю,
А пролісок- ранком весни,
А білі сніги пахнуть
Свіжістю,
І чистим чолом
новизни.
Життєві дороги -
Строкатістю,
А долі - палітровим
Сном...
Дитинство рожеве -
Цікавістю,
Невдачі - завжди...
Полином.
Дороги -
Слідами рушійностей
Дерева - відтінком життя ,
А час - чим же?-
закономірністю.
А вченість - завжди
Відкриттям.
Родинне гніздо пахне затишком,
Грудне немовля - молоком ,
Торгівля- ціною і залишком ,
димар на даху,то -
Димком.
А море - бурхливими хвилями ,
Сади - розмаїттям плодів ,
Моряк-безкозиркою й милями,
Будинки - старанням ґаздів.
А молодість пахне
Бурхливістю,
А мудрістю- скронь сивина.
Любов - невмирущою вічністю,
Що в світі цім є -
ДИ-ВИ-НА !
20.02.2021р.
В.Мала
💖💖💖