За Глібом ДанапольськимЯкщо можна - мені експрессо...
І новин... і хоч трішки грошей...
Подорожей... і менше стресу...
Ніжності... і людей хороших...
Шоколадку... і добрий ранок...
І натхнення... щиру усмішку...
"Харчо" би оце на сніданок...
І пюрешку... й курячу ніжку...
Довше молодість, старість менше.
Діток двох, аби внуків згодом...
І здоров'я... хай буде легше...
Вдалий день... хорошу погоду...
А іще би - проект успішний...
І портрет на стіну... і славу...
Щось замріявся нині, грішний.
Без цукру мені чорну каву.