♥️ІЗ НОВИМ РОКОМ,ДРУЗІ,ЩИРО
ВСІХ ВІТАЮ!!♥️🎁🎉♥️🎉
***
Придбати "краще "зичу в Новий рік!
А те,що переймає- Відпустити.
Усе "тверде" перетворити в сік.
А,...хто образив вас- Звичайно,
що...- про-сти-ти.
Для щастя створимо містечко у душі,
Долоні приготуймо для Любові,
Від словоблудства-В вуха бірюші,
А почуття хай стануть сильні й нові!
Крокуй сміливо ,твердо уперед,
Хай будуть світлими усі прийдешні цілі!
А кожна мить немов солодкий мед.
Не бійся,як опинишся на мілі.
В небесну канцелярію замов і
загадай всього,що серце гріє,
У сферах всіх приємних лиш обнов,
Візьми девіз з собою:" Знаю,буду,
вмію!"
Свої бажання чітко запиши ,
признач і навіть дату виконання!
У всьому,що ти робиш- не спіши,
Хай позитивним буде кожне починання!
Забудь про теревені і плітки-
то не твоє,Обходь це стороною!
Звертай увагу на усі-усі знаки!
І помирися із самим собою!
Хай пісня буде в поміч повсякчас,
Посил Любові Всім знайомим людям!
Цінуй всі миті,кожен долі час.
Що "припливе" - то світлим нехай буде.
Всіх своїх рідних,близьких обіймай,
І говори усім,що ти їх любиш.
І сильний дух тренуй ,у всьому май!
Тоді і основне ти не загубиш!
І посмішка тобі йде до лиця,
Здоровий сміх хай буде твоїм другом!
Нехай везе усім і безкінця!
А у житті не буде більш напруги!
Вітаю друзів,рідних і колег!
Усіх,кого люблю і добре знаю.
Ще буде не один Цікавий тег!
♥️Із НОВИМ РОКОМ,ДРУЗІ,
ЩИРО
ВСІХ
ВІТАЮ!
♥️🎉🎁🎉♥️🌈🎉
30.12.2020р.
В.МалаІ
продовжуємо з гумором
***
Прокидайтесь! Годі спати!
Вже пора кришить салати!
Венігрет і олів'є.
Що там в кого іще є?
Холодець,
балик ,
ковбаси,
кури,краби,
Тушки м'яса,
Кукурудза і горох.
Наїмося ж! Ох- ох- ох!
Роли,шуба,
заливне,
І шампанське - головне!
Січемо і ріжем,
парим,
топим,
жаримо і варим,
шкребемо і чистим все...
Шлунок вже чуть- чуть ...сосе!
Огірки,
капуста,
сало,
Хоч би ж всього вистачало!
Як же ж все оце поїсти?
Й біля столу краще сісти?
Риба,
нарізне,
салати
Треба якось все ум'яти...
Ніби цілий рік не їв,
В Новий рік за стіл лиш сів...
Що б ви ще іще хотіли?
Їжте й щоб хватило сили!
На здоров'я!
І " Ура!"
Новий рік стрічать пора!
Веселись і посміхайся!
Сильно не переїдайся!
Співи,
музика і сміх!
Прийде щастя
До вас всіх!
З новим роком!
З новим щастям!
Нехай все- усе удасться!
Сміхом повниться ваш дім!
Буде весело усім!
З Новим роком!
З новим щастям!
31.12.2020р.
В.Мала