Хелоуін на носі.
А в хаті нема досі
Гарбузика на свята,
Що люблять так малята.
Грошей в домі бракує.
Без грОшей хто ж купує?
У малюка сльоза,
Йому ж – Гривень нема.
Де взять грошей не знають,
Хлопчиська заспокоюють
Матуся, старший брат,
Малюк ж усе не радий.
Та каже старший братик,
Котрий зветься Кіндратик
- Я принесу гарбузик!
Чим здивував матусю.
І дійсно з гарбузом
За час якийсь прийшов.
Сміється брат Кіндрата
- Гарбуз є – буде свято!
Гарбузик вирізають,
Зернятка всі виймають,
От й мордочка страшненька,
Малечі ж веселЕнько.
Матуся у Кіндрата
- Де ж взяв ти грошенята?
Кіндрат – Катруся дала…
Матуся – Відказала…
Матуся чуть не плаче,
Радіє лиш малеча.
Мамі ж каже юнак
- Я знав, що буде так…
Хелоуін на носі.
Гарбузик на віконці.
Молодший каже брату
- Найкращий ти, Кіндрате!