А,що є " старість"??
-запитаю в гуглі...
Це втрата здібності
Народжувать дітей.
Це почуття сухі,чи перестиглі,
Це нуль активності
Й відсутність
Пристрастей.
Буває - тілом молодий,
Старий - душею:
Бурчить,мов дід
І все йому не так...
І все життя для тих
Стає межею...
Є ж навпаки:
Літній за віком, а-
Юнак- дивак!!
Тренуймо душу й тіло
Одночасно,друже!
Бо бути молодими всі
Хотіли б довго,дуже!
Любімося,кохаймося,
Радіймо,
Цілуймося,
Горнімося і гріймо.
Своїх коханих,близьких
Дорогих,
Хай,нових бранок-
Усе щастя в них??!
***
А ще,старіє швидко
Та душа,
В якій є заздрість, зло,
Пліткарство,
Інтриги,самовпевненість,
Нахабство.
Не будеш друже
Ти таким =
Будеш постійно
Молодим!
25.05.2020р.
В.Мала