(поетичні підказки учням з теми "Мистецтво доколумбової Америки")МАЙЯ
Давним-давно племена майя,
Винайшли дуже дивний календар,
Пройшли-минули з тих часів століття,
І їх знання дістались нам, як дар.
АЦТЕКИ
Міста великі, якісні дороги,
Ацтеки зводили, коли був їхній час,
Як кровожерливі, талановиті й мудрі,
Дійшла (про них) ця слава і до нас.
ІНКИ
В зелених джунглях мовчки спить минуле,
А кожен камінь – наче книг сторінки,
Забуті храми зниклої культури,
Що для нащадків залишили інки.
16.11.2020